Make an online appointment: Contact Us

Románia kitűnő piac üzlete fellendítéshez

Magyarul beszélő ügyvédeink minden tekintetben rendelkezésére állnak

 

Az utóbbi években Románia gazdaságának fejlődési üteme egyike a legmagasabbaknak az Európai Unió tagországai között. A feltörekvő gazdaság és a befogadó piac még mindig rengeteg lehetőséget biztosit a külföldi befektetők számára, megannyi területen a piacot nem sikerült teljesen lefedni.

Irodánk biztositja Önnek a zökkenőmentes cégalapitást, és működtetést, a lehető minimális anyagi ráforditással. Átsegitjük a kezdeti időszak nehézségein, áthidalva a nyelvi problémákat, teljes körű ügyintézést vállalva. A mögöttünk álló kitűnő intézményes kapcsolatrendszer, magyar nyelvtudású szakemberekkel való együttműködés, rugalmas és gyors ügyintézés és állandó Ügyfeleinknek biztositott bónusz szolgáltatásaink csak egy pár azon érvek közül amelyek mellettünk szólnak. 

Temesvár magas fejlettségi szintjén és nyugat felé való nyitottságán túlmenően fontos szempont az országhatárhoz való közelség, autópályán vagy repülővel való jó megközelithetőség.

Hívjon bennünket szakszerű segítségért!

Visit us

OUR ADDRESS

Baader St. 1, Apt.20, Timisoara, Romania

PHONES

+40.722.354.394        +40.743.630.529

WORKING HOURS

Monday-Friday: 9:00 – 17:00

Varga & Molnar Law Office

Cabinetul nostru se află pe strada Enrik Baader, nr.1, et. 2, ap.20.
În cazul în care veniţi cu autoturismul, dinspre sensul giratoriu de la punctele cardinale, spre Calea Lugojului, pe Bulevardul Take Ionescu, la prima intersecţie după ce treceţi prin faţa sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, vă veţi incadra în banda din stânga, veţi efectua virajul stânga şi intraţi pe strada Enrik Baader.

Strada Enrik Baader este o stradă cu sens unic. Imediat ce aţi intrat în stradă, pe partea stângă a sensului de mers sunt locuri de parcare. În cazul încare nu veţi găsi loc de parcare, intraţi în prima curte, aflată între şase case, printre care şi Baader nr.1. În afară de Bulevardul Take Ionescu, în zona nu se percepe taxă de parcare.

Accesul în clădire se face prin uşa cea mai apropiată de B-dul Take Ionescu.